Kauneudenhoidon tuotteet

DermaClear-hydradermabraasiolaite

DermaClear on tehokas ihonhoitoratkaisu, jonka taustalla on Alman laadukas ja innovatiivinen teknologia. Hoito perustuu hydradermabraasioon, joka puhdistaa ja hoitaa ihoa perusteellisesti. Alma Lasers on maailmanlaajuinen toimija, joka kehittää laser-, valo- ja radiofrekvenssi- sekä ultraäänilaiteratkaisuja erilaisiin esteettisiin ja kirurgisiin toimenpiteisiin.

DermaClearin ainutlaatuinen 360° pyörivä hoitopää ja voimakas imu puhdistavat ihon syvältä ja poistavat epäpuhtaudet tehokkaasti. Pyörivä liike tehostaa vaikuttavien antioksidanttisten ja kosteuttavien ainesosien imeytymistä. Hoitopää on valmistettu joustavasta silikonimateriaalista; se tuntuu iholla pehmeältä ja miellyttävältä.

01 Kuorinta DermaClear EXFO on vesiliukoinen, kuoriva, AHA-happoa sisältävä liuos, joka kuorii ihon kuolleen pintasolukon ja jätttää iholle kauniin ja terveen pinnan.

02 Syväpuhdistus Syväpuhdistava imu irrottaa epäpuhtaudet syvältä ihosta. DermaClear CLEANSE sisältää rasvaliukoista salisyylihappoa (BHA), joka poistaa epäpuhtaudet syvältä, mutta ei ärsytä ihoa.

03 Kosteutus ja ravitseminen Ravitsevat ainesosat imeytetään tehokkaasti ihoon pyörivän hoitopään avulla. DermaClear HYDRATE on ravitseva seerumi, joka sisältää runsaasti kosteuttavia ja antioksidanttisia ainesosia. Se suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Iho on kaunis ja hyvinvoiva sellaisenaan tai valmis muille hoitokäsittelyille (esim. laser- tai RF-hoidot).

DermaClear-esite (PDF)

www.dermaclear.fi

Valmistajan kotisivut: www.almadermaclear.com

Kauneudenhoidon tuotteet

Laaja tuotevalikoima kauneushoitoloille, kylpylöille, kosmetologeille ja muille kauneudenhoidon ammattilaisille.

Lue lisää!

Plastiikkakirurgia ja dermatologia

Tuotteet esteettisiin hoitoihin ja toimenpiteisiin sekä rekonstruktiiviseen kirurgiaan.

Lue lisää!

Kuluttajasivut

Jälleenmyyjiemme myymien kuluttajatuotteiden omat informaatiosivut.

Lue lisää!