Kauneudenhoidon tuotteet

Pristine-timanttihionta

Pristine™ on kauneudenhoidon ammattilaisille kehitetty timanttimikrohiontalaite, joka soveltuu sekä kasvo- että vartalohoitoihin.

Pristine™ tarjoaa asiakkaillesi näkyvät ja tuntuvat tulokset parantaen ihon kuntoa ja ulkonäköä kokonaisvaltaisesti kuorimalla ihon ulointa kerrosta. Menetelmällä voidaan hoitaa useita iho-ongelmia ikääntymisen ja auringonvalon aiheuttamista muutoksista aina akneen ja erilaisiin arpiin.

Kuorinnan ja säädettävän imun yhteisvaikutukselle perustuva Pristine™ kuorii kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia sisältäpäin ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa. Hoidot kiinteyttävät ja heleyttävät ihoa ja tekevät siitä vähitellen tasaisemman sävyisen. Menetelmä on täysin kivuton, joten asiakkaat voivat nauttia yksilöllisesti räätälöidyistä ja siisteistä hoidoista, jotka rentouttavat ja ennen kaikkea tuottavat erinomaisia tuloksia.

Pristine on loistava sijoitus, joka alhaisten käyttökustannusten ansiosta maksaa itsensä takaisin todella nopeasti! Laitetta on myyty tuhansia kappaleita ympäri maailmaa, ja Pristine onkin mm. USA:n myydyin timanttihiontalaite – eikä syyttä!

Pristine-esite  .pdf

Kauneudenhoidon tuotteet

Laaja tuotevalikoima kauneushoitoloille, kylpylöille, kosmetologeille ja muille kauneudenhoidon ammattilaisille.

Lue lisää!

Plastiikkakirurgia ja dermatologia

Tuotteet esteettisiin hoitoihin ja toimenpiteisiin sekä rekonstruktiiviseen kirurgiaan.

Lue lisää!

Kuluttajasivut

Jälleenmyyjiemme myymien kuluttajatuotteiden omat informaatiosivut.

Lue lisää!