More Website Templates @ TemplateMonster.com. April 16, 2012!

 

Melon Oy

Melon Oy on suomalainen maahantuoja joka tarjoaa tuotteita ja jakelupalveluita erityisesti yrityksille, joiden toiminta keskittyy kauneuden ja terveyden ylläpitoon tai sen kohentamiseen.

Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyy tuotteita kauneuden, esteettisen kirurgian, anti-agingin, kosmetologian, hyvinvoinnin ja terveydenhoidon aloille. Tuotevalikoimamme sisältää mm. hoitolaitteita, instrumentteja, tarvikkeita ja kosmetiikkaa.

Koulutuksissa, tuotetestauksessa ja valikoimapäätöksissä teemme tiivistä yhteistyötä plastiikkakirurgien, ihotautilääkärien ja kosmetologien kanssa.

Kehitämme jatkuvasti uusia palveluita yhdessä kumppaneidemme kanssa, mistä hyötyy sekä asiakkaamme että toimittajamme. Tehokas sähköinen kauppapaikkamme mahdollistaa nopean osto- ja informaatiokanavan asiakkaillemme, 24 tuntia vuorokaudessa.

Melon Oy:n henkilökunta koostuu ammattilaisista, joilla on pitkä kokemus menestyksekkäästä tukku- ja maahantuontitoiminnasta. Melon Oy:n pääkonttori sijaitsee Tampereella ja yritys on osa vakavaraista E-Bros yhtymää.