Tuotteet

Melon Oy:n tarjoamat palvelut ja edustamat tuotteet jakaantuvat kahteen päätuotealueeseen, perinteisiin kauneudenhoidon tuotteisiin sekä lääketieteellisiin tuotteisiin.

Kauneudenhoidon puolella tarjoamme erittäin laajan tuotevalikoiman, kosmetiikasta tarvikkeisiin ja hoitolaitteista kalusteisiin – voimme tarjota kauneudenhoidon ammattilaiselle kaiken tarvittavan samasta paikasta, helposti ja nopeasti. Asiakkaitamme ovat kosmetologit, kauneushoitolat, spa:t, kylpylät, kampaamot sekä kauneudenhoitoalan oppilaitokset ja koulut.  

Lääketieteellisten tuotteiden puolella olemme keskittyneet erityisesti plastiikkakirurgian ja dermatologian tuotteisiin. Plastiikkakirurgian puolella tarjoamme tuotteita ja ratkaisuja hyvin laajasti sekä esteettiseen että korjaavaan plastiikkakirurgiaan. Tarjoamme myös erittäin kattavan valikoiman laserlaitteita eri hoitokohteisiin ja tarpeisiin.

Mikäli olet kuluttaja, olemme koonneet edustamiemme tuotteiden ja hoitojen osalta tietoa erillisille kuluttajasivuille, joilta saat täsmällisempää tietoa juuri kuluttajan/loppuasiakkaan näkökulmasta.

 

Kauneudenhoidon tuotteet

Laaja tuotevalikoima kauneushoitoloille, kylpylöille, kosmetologeille ja muille kauneudenhoidon ammattilaisille.

Lue lisää!

Plastiikkakirurgia ja dermatologia

Tuotteet esteettisiin hoitoihin ja toimenpiteisiin sekä rekonstruktiiviseen kirurgiaan.

Lue lisää!

Kuluttajasivut

Jälleenmyyjiemme myymien kuluttajatuotteiden omat informaatiosivut.

Lue lisää!