Kuluttajasivut


Pevonia

Pevonia Spa -ihonhoitotuotteet

Pevonia Botanica on vuonna 1991 perustettu yhdysvaltalainen ihonhoitosarja. Tuotteet ovat spa-ihonhoitotuotteiden parhaimmistoa ja käytössä maineikkaissa hoitoloissa maailmanalaajuisesti, 95 eri maassa. Pevonialla on laaja ja korkealaatuinen tuotetarjonta, sisältäen noin 300 eri tuotetta niin koti- kuin ammattikäyttöön. Ne takaavat ammattimaisen lopputuloksen asiakkaiden tarpeisiin sopivaksi.

www.pevonia.fi


Medicalia -ihonhoitotuotteet

Yhdysvaltalainen Medicalia Clinical Skincare on ainutlaatuinen ihonhoitosarja, joka on kehitetty erityisesti ihotautilääkäreiden ja plastiikkakirurgien käyttöön, eri ihotyypeille ja erilaisten kasvojen ja vartalon ihon ongelmien hoitoon.

www.medicalia.fi


JB Lashes -ripsienpidennystuotteet

JB Lashes -ripsipidennykset tarjoavat käyttäjälleen kauniit, paksummat, pidemmät ja tuuheammat ripset. JB Lashes -ripsikuidut ovat erittäin laadukkaita synteettisiä kuituja, jotka on helppo asentaa, ja ne säilyttävät kaarevuutensa hyvin. Tuotteet ovat turvallisia käyttää ja soveltuvat käytettäväksi myös piilolinssien kanssa.

www.jblashes.fi


LashFood-ripsiravinteet

LashFood ravitsee ripsien juuria ja tekee ripsistä terveemmät ja vahvemmat. Lisäksi se edistää ripsien kasvua hoitavilla ja verenkiertoa stimuloivilla ainesosilla - ilman hormoneja ja kovia kemikaaleja. Tuotteen keskeisiä ainesosia ovat yrtti- ja kasviuutteet, tärkeät vitamiinit ja biotiinin ja arginiinin kaltaiset proteiinit. Luontaiset kasviuutteet edistävät ripsien kasvua ehkäisemällä karvanlähtöä ja stimuloimalla verenkiertoa.

www.lashfood.fi


Emani-mineraalimeikit

Vuonna 1998 perustettu Emani Minerals tarjoaa korkealaatuisia ja erittäin puhtaita, luonnon mineraaleista ja orgaanisista ainesosista valmistettuja meikkejä. Niissä ei ole käytetty kovia kemikaaleja, öljyjä, säilöntäaineita, parabeeneja, alkoholia, tuoksuja eikä muitakaan ihoa tunnetusti ärsyttäviä ainesosia.

www.emani.fi


Firelight-sisustuskynttilät

Firelight kynttilät ovat käsintehtyjä, suupuhallettuja parafiiniöljykynttilöitä. Kynttilän sydämenä toimii ohuet lasikuitulangat lasiputken sisällä. Oikein asetettuna kynttilä ei savuta, on hajuton ja ekologinen. Parafiiniöljykynttilät on turvallisempia, puhtaampia, helpompia, taloudellisempia sekä ekologisempia kuin tavalliset vahakynttilät.

www.firelight.fi


Mentor-rintaimplantit

Vuonna 1969 perustettu Mentor toimii lääketieteellisten tuotteiden johtavana toimittajana yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Mentorin yli 30 vuoden kokemus maailman johtavana rintaimplanttien valmistajana takaa, että tuotteet ovat laadukkaita ja luotettavia.

www.mentorimplants.fi

Kauneudenhoidon tuotteet

Laaja tuotevalikoima kauneushoitoloille, kylpylöille, kosmetologeille ja muille kauneudenhoidon ammattilaisille.

Lue lisää!

Plastiikkakirurgia ja dermatologia

Tuotteet esteettisiin hoitoihin ja toimenpiteisiin sekä rekonstruktiiviseen kirurgiaan.

Lue lisää!

Kuluttajasivut

Jälleenmyyjiemme myymien kuluttajatuotteiden omat informaatiosivut.

Lue lisää!