Kuluttajasivut


Pevonia

Pevonia®-ihonhoitotuotteet

Pevonia Botanica on vuonna 1991 perustettu yhdysvaltalainen ihonhoitosarja. Tuotteet ovat spa-ihonhoitotuotteiden parhaimmistoa ja käytössä maineikkaissa hoitoloissa maailmanalaajuisesti, 95 eri maassa. Pevonialla on laaja ja korkealaatuinen tuotetarjonta, sisältäen noin 300 eri tuotetta niin koti- kuin ammattikäyttöön. Ne takaavat ammattimaisen lopputuloksen asiakkaiden tarpeisiin sopivaksi.

www.pevonia.fi


Medicalia® -ihonhoitotuotteet

Yhdysvaltalainen Medicalia Clinical Skincare on ainutlaatuinen ihonhoitosarja, joka on kehitetty erityisesti ihotautilääkäreiden ja plastiikkakirurgien käyttöön, eri ihotyypeille ja erilaisten kasvojen ja vartalon ihon ongelmien hoitoon.

www.medicalia.fi


JB Lashes® -ripsienpidennystuotteet

JB Lashes -ripsipidennykset tarjoavat käyttäjälleen kauniit, paksummat, pidemmät ja tuuheammat ripset. JB Lashes -ripsikuidut ovat erittäin laadukkaita synteettisiä kuituja, jotka on helppo asentaa, ja ne säilyttävät kaarevuutensa hyvin. Tuotteet ovat turvallisia käyttää ja soveltuvat käytettäväksi myös piilolinssien kanssa.Sarjasta löytyy myös hoitavat tuotteet kotikäyttöön.

www.jblashes.fi


Emani-mineraalimeikit

Vuonna 1998 perustettu Emani Minerals tarjoaa korkealaatuisia ja erittäin puhtaita, luonnon mineraaleista ja orgaanisista ainesosista valmistettuja meikkejä. Niissä ei ole käytetty kovia kemikaaleja, öljyjä, säilöntäaineita, parabeeneja, alkoholia, tuoksuja eikä muitakaan ihoa tunnetusti ärsyttäviä ainesosia.

www.emani.fi


GeneO+ -ihonhoitolaite

GeneO+ -yhdistelmähoito herättää ja elvyttää ihon kuorimalla hellästi kuolleen ihokerroksen ja samalla ravitsemalla, kosteuttamalla ja hapettamalla kudosta. Hoidolla on myös ihoa kiinteyttävä vaikutus. Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, ja sarjahoidolla voidaan vielä lisätä vaikutusten tehoa ja kestävyyttä.

www.geneoplus.fi


Firelight-sisustuskynttilät

Firelight kynttilät ovat käsintehtyjä, suupuhallettuja parafiiniöljykynttilöitä. Kynttilän sydämenä toimii ohuet lasikuitulangat lasiputken sisällä. Oikein asetettuna kynttilä ei savuta, on hajuton ja ekologinen. Parafiiniöljykynttilät on turvallisempia, puhtaampia, helpompia, taloudellisempia sekä ekologisempia kuin tavalliset vahakynttilät.

www.firelight.fi


Mentor®-rintaimplantit

Vuonna 1969 perustettu Mentor toimii lääketieteellisten tuotteiden johtavana toimittajana yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Mentorin yli 30 vuoden kokemus maailman johtavana rintaimplanttien valmistajana takaa, että tuotteet ovat laadukkaita ja luotettavia.

www.mentorimplants.fi


Ultherapy®

Ultherapy käyttää laajalti tutkittua ultraäänienergiaa ihon luonnolliseen kohottamiseen ja kiinteyttämiseen -ilman kirurgiaa! Ultherapyn turvallisuus ja tehokkuus on todennettu kliinisin tutkimuksin sekä maailmanlaajuisesti yli 680 000 tehdyn hoidon kautta. Ultherapylla on FDA-hyväksyntä kohottamaan ihoa kaulalla, leuan alla ja silmäkulmilla sekä häivyttämään ryppyjä ja hienoja juonteita dekoltéen alueella. Ultherapy on saanut myös eurooppalaisen CE-merkinnän ei-invasiivisena dermatologisena menetelmänä kasvojen ylä- ja alaosan, kaulan ja dekoltéen muotoiluun ja kohottamiseen.

www.mentorimplants.fi


Radiesse®-täyteaineet

Radiesse on ruiskutettava täyteaine, joka lisää väliaikaisesti volyymia kasvoille silottaen ryppyjä ja juonteita sekä kohottaen ja kiinteyttäen ihoa välittömästi. Radiessen sisältämät kalsiummikropartikkelit ja geeli kohottavat piirteitä heti. Lisäksi Radiesse muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, joka edistää elimistön omaa kollageenin muodostusta. Prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan, joten hoidon vaikutukset säilyvät pitkään.

www.radiesse.fi


Belotero®

Belotero-täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa, jota kehossa on jo luonnostaan, ja ne sulautuvat saumattomasti ihoon. Belotero-valikoimasta löytyy sopiva ratkaisu niin ryppyjen silottamiseen, huulten täyttämiseen, ihon kosteuttamiseen kuin täyteläisyyden lisäämiseenkin. Lisäksi lähes kaikki Belotero-ovat saatavana myös lidokaiinia sisältävänä versiona hoitomukavauuden takaamiseksi.

www.belotero.fi

Kauneudenhoidon tuotteet

Laaja tuotevalikoima kauneushoitoloille, kylpylöille, kosmetologeille ja muille kauneudenhoidon ammattilaisille.

Lue lisää!

Plastiikkakirurgia ja dermatologia

Tuotteet esteettisiin hoitoihin ja toimenpiteisiin sekä rekonstruktiiviseen kirurgiaan.

Lue lisää!

Kuluttajasivut

Jälleenmyyjiemme myymien kuluttajatuotteiden omat informaatiosivut.

Lue lisää!