Kauneudenhoidon tuotteet

Pevonia Spa -ihonhoitotuotteet

Kauneus
Pevonia Botanica on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan tarjonnut innovatiivisia tuotteita ja kokonaisvaltaisia hoitoja ihon hyvinvoinnin lisäämiseksi ja ylläpitämiseksi. Tuotteita ja hoitoja on saatavilla yli sadassa maassa, korkealuokkaisissa hoitoloissa ympäri maailman. Pevonian monipuolinen tuotetarjonta mahdollistaa tehokkaat ja yksilölliset ihonhoitoratkaisut ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Tasapaino
Pevonia ylläpitää luonnon herkkää tasapainoa käyttämällä pakkauksissaan kierrätettyjä ja biohajoavia materiaaleja. Kaikki hoitosarjan tuotteet ovat FDA-sertifioituja, ja ne on valmistettu ilman väriaineita, keinotekoisia hajusteita, alkoholia, mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä.

Hyvinvointi
Puhtaimmat ja tehokkaimmat raaka-aineet löytyvät luonnosta. Luonnon raaka-aineet yhdistettynä kosmetiikkateollisuuden uusimpiin, turvallisiin ja innovatiivisiin valmistusmenetelmiin antavat näkyviä tuloksia sekä unohtumattomia spa-elämyksiä. Pevonia-tuotesarja tarjoaa ihon hyvinvointiin noin 100 tuotetta ammattikäyttöön sekä noin 150 tuotetta kotihoitoon.

Pevonia Botanica on vuonna 1991 perustettu yhdysvaltalainen ihonhoitosarja. Tuotteet ovat spaihonhoitotuotteiden parhaimmistoa ja käytössä maineikkaissa hoitoloissa maailmanlaajuisesti, 95 eri maassa. Pevonialla on laaja ja korkealaatuinen tuotetarjonta, sisältäen noin 300 eri tuotetta niin koti- kuin ammattikäyttöön. Laadukkaat tuotteet takaavat ammattimaisen lopputuloksen asiakkaiden
tarpeisiin sopivaksi.

Pevonia tarjoaa tehokkaita ihonhoitoratkaisuja kaikille ikäryhmille sukupuoleen katsomatta -kokonaisvaltaisesti päästä varpaisin saakka. Luonnon puhtaimmat raaka-aineet yhdistyvät innovatiivisiin valmistusmenetelmiin, mikä antaa näkyviä tuloksia sekä unohtumattomia spa-elämyksiä.

Pevonialla on oma Go Green- ohjelma, joka takaa tuotteissa meren ja maaperän puhtaimmat raakaaineet. Tuotteita ei myöskään testata eläimillä. Pevonia myös ylläpitää luonnon herkkää tasapainoa käyttämällä pakkauksissaan kierrätettyjä ja biohajoavia materiaaleja.

www.pevonia.fi

Kauneudenhoidon tuotteet

Laaja tuotevalikoima kauneushoitoloille, kylpylöille, kosmetologeille ja muille kauneudenhoidon ammattilaisille.

Lue lisää!

Plastiikkakirurgia ja dermatologia

Tuotteet esteettisiin hoitoihin ja toimenpiteisiin sekä rekonstruktiiviseen kirurgiaan.

Lue lisää!

Kuluttajasivut

Jälleenmyyjiemme myymien kuluttajatuotteiden omat informaatiosivut.

Lue lisää!