Kauneudenhoidon tuotteet

PEVONIA® -IHONHOITOTUOTTTEET

KAUNEUS
Pevonia® on tarjonnut  innovatiivisia tuotteita ja kokonaisvaltaisia hoitoja ihon hyvinvoinnin lisäämiseksi ja ylläpitämiseksi jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Tuotteita ja hoitoja on saatavilla korkealuokkaisissa hoitoloissa yli 130 maassa ympäri maailman. Pevonian monipuolinen tuotetarjonta mahdollistaa tehokkaat ja yksilölliset ihonhoitoratkaisut.

TASAPAINO
Pevonia ylläpitää luonnon herkkää tasapainoa käyttämällä pakkauksissaan kierrätettyjä ja biohajoavia materiaaleja. Kaikki hoitosarjan tuotteet ovat FDA-sertifioituja, ja ne on valmistettu ilman väriaineita, keinotekoisia hajusteita, alkoholia, mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä.

HYVINVOINTI
Puhtaimmat ja tehokkaimmat raaka-aineet löytyvät luonnosta. Luonnon raaka-aineet yhdistettynä kosmetiikkateollisuuden uusimpiin, turvallisiin ja innovatiivisiin valmistusmenetelmiin antavat näkyviä tuloksia sekä unohtumattomia spa-elämyksiä. Pevonia-tuotesarja tarjoaa ihon hyvinvointiin noin 100 tuotetta ammattikäyttöön sekä noin 150 tuotetta kotihoitoon.

PEVONIA on vuonna 1991 perustettu yhdysvaltalainen ihonhoitosarja. Tuotteet ovat spa-ihonhoitotuotteiden parhaimmistoa ja ne ovatkäytössä maineikkaissa hoitoloissa maailmanlaajuisesti noin 130 maassa. Pevonialla on laaja ja korkealaatuinen tuotevalikoima, joka  takaa ammattimaisen lopputuloksen jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita kuunnellen.

Pevonia tarjoaa tehokkaita ihonhoitoratkaisuja kaikille ihotyypeille - kokonaisvaltaisesti päästä varpaisin saakka. Luonnon puhtaimmat raaka-aineet yhdistyvät innovatiivisiin valmistusmenetelmiin, mikä antaa näkyviä tuloksia sekä unohtumattomia spa-elämyksiä.

Pevonialla on oma Go Green- ohjelma, joka takaa tuotteissa meren ja maaperän puhtaimmat raakaaineet. Tuotteita ei myöskään testata eläimillä. Pevonia myös ylläpitää luonnon herkkää tasapainoa käyttämällä pakkauksissaan kierrätettyjä ja biohajoavia materiaaleja.

TUTUSTU TUOTTEISIIN:

Pevonia Product Profile -esite  (PDF)

www.pevonia.fi

Kauneudenhoidon tuotteet

Laaja tuotevalikoima kauneushoitoloille, kylpylöille, kosmetologeille ja muille kauneudenhoidon ammattilaisille.

Lue lisää!

Plastiikkakirurgia ja dermatologia

Tuotteet esteettisiin hoitoihin ja toimenpiteisiin sekä rekonstruktiiviseen kirurgiaan.

Lue lisää!

Kuluttajasivut

Jälleenmyyjiemme myymien kuluttajatuotteiden omat informaatiosivut.

Lue lisää!