Kauneudenhoidon tuotteet

VOESH® NEW YORK -tuotteet käsille ja jaloille

Raikkaat ja kosteuttavat jalkahoitopakkaukset

VOESH New York -jalkahoitotuotteissa yhdistyvät helppous ja tehokkuus! Nelivaiheinen jalkahoitopaketti sisältää kylpysuolan, kuorinnan, naamion ja voiteen. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, parabeenittomia ja gluteenittomia eikä niiden tuotannossa ole käytetty eläinkokeita. Tuotteet sopivat sekä hoitolakäyttöön että myyntituotteiksi. Ihanat pakkaukset ja ravitsevat koostumukset tuovat ihanaa ekstraa jalkojen ja käsien hoitoon! Kahdeksan erilaista vaihtoehtoa: Vitamin Recharge, Lavender Relief, Olive Sensation, Lemon Quench, Green Tea, Charcoal, Cucumber Fresh, Jasmin.
Saatavana myös kolmivaiheinen käsihoitopaketti, joka sisältää kuorinnan, naamion ja voiteen. Tuoksuna on raikas ja virkistävä Vitamin Recharge.

VOESH® NEW YORK COLLAGEN GLOVES & COLLAGEN SOCKS
Kollageenisukat ja –hanskat kosteuttavat ja silottavat jalkojen ja käsien ihoa helposti ja tehokkaasti. Sopii käytettäväksi minkä tahansa muun hoidon yhteydessä tai ihan sellaisenaan! Irrotettavien kärkien ansiosta myös kynsien lakkaus onnistuu sukkien/hanskojen vaikutusajalla. Sopii sekä hoitolakäyttöön että myyntituotteeksi.

VOESH N.Y. -esite  (PDF)

Kauneudenhoidon tuotteet

Laaja tuotevalikoima kauneushoitoloille, kylpylöille, kosmetologeille ja muille kauneudenhoidon ammattilaisille.

Lue lisää!

Plastiikkakirurgia ja dermatologia

Tuotteet esteettisiin hoitoihin ja toimenpiteisiin sekä rekonstruktiiviseen kirurgiaan.

Lue lisää!

Kuluttajasivut

Jälleenmyyjiemme myymien kuluttajatuotteiden omat informaatiosivut.

Lue lisää!