Kauneudenhoidon tuotteet

Firelight-sisustuskynttilät

Firelight kynttilät ovat käsintehtyjä, suupuhallettuja parafiiniöljykynttilöitä. Kynttilän sydämenä toimii ohuet lasikuitulangat lasiputken sisällä. Oikein asetettuna kynttilä ei savuta, on hajuton ja ekologinen. Parafiiniöljykynttilät on turvallisempia, puhtaampia, helpompia, taloudellisempia sekä ekologisempia kuin tavalliset vahakynttilät.

Turvallisuus. Parafiiniöljy palaa matalammalla lämpötilalla (>65 oC) kuin tavallinen vahakynttilä. Liekki palaa kynttilässä lasikuitulankojen päässä. Tämä mahdollistaa sen, ettei kynttilä kuumene. Parafiini luokitellaan palavaksi aineeksi, mutta ei herkästi syttyväksi.

Puhtaus. Parafiinikynttilässä palavana aineena on vain parafiini. Kuten tavallisissa vahakynttilässä, sydänlanka ei pala, jolloin kynttilän liekki on vakaa, eikä se savuta eikä kärytä.

Helppous. Parafiiniöljy ei sotke eikä valuta kuten tavalliset vahakynttilät. Sydänlankaa ei tarvitse leikata, kuten vahakynttilöissä. Puhdistukseksi riittää pyyhintä ja tarvittaessa kynttilän voi puhdistaa myös sisältä oheisen puhdistusohjeen mukaisesti.

Taloudellisuus ja ekologisuus: Vahakynttilöiden ja laatu vaihetee suuresti. Ostamalla parafiiniöljykynttilän, saat tasalaatuisutta. Parafiiniöljykynttilä palaa kauemmin kuin vahakynttilä: 1l parafiiniä palaa noin 250 tuntia! Vertaa hintoja ja valitse parafiinikynttilä! Parafiiniölkynttilöistä ei jää alumiini- tai muita luontoa kuormittavia jätteitä.

www.firelight.fi

Kauneudenhoidon tuotteet

Laaja tuotevalikoima kauneushoitoloille, kylpylöille, kosmetologeille ja muille kauneudenhoidon ammattilaisille.

Lue lisää!

Plastiikkakirurgia ja dermatologia

Tuotteet esteettisiin hoitoihin ja toimenpiteisiin sekä rekonstruktiiviseen kirurgiaan.

Lue lisää!

Kuluttajasivut

Jälleenmyyjiemme myymien kuluttajatuotteiden omat informaatiosivut.

Lue lisää!