Kauneudenhoidon tuotteet

Dermalux®LED-valoterapia

LED-valoterapia on yksi nopeimmin kasvavista ihonhoitomuodoista. Se on yleisesti hyväksytty hoitomuoto niin esteettisissä hoidoissa kuin terveydenhuollon/lääketieteen yhteyksissä. Aiheesta on olemassa yli 3 000 kliinistä/lääketieteellistä julkaisua/tutkimusta.

LED-valoterapia on kaikille ihotyypeille sopiva hoitomuoto, jonka voi yhdistää muihin kasvohoitoihin (myös mm. kuorinnat, mikroneulaus, RF-, laser- ja IPL- hoidot, injektiot). Dermaluxissa® on samassa laitteessa kolme eri syvyyteen vaikuttavaa aallonpituutta, joita voi käyttää erikseen tai samanaikaisesti ilman hoitopään vaihtoa. Dermaluxin® käyttökohteita ovat mm. ihon ikääntymismuutokset, pigmenttiläiskät, hyperpigmentaatio, ihon punaisuus, akneiho, esteettisten toimenpiteiden jälkihoito.

Alalla on paljon erilaisia laitteita – eroja on turvallisuudessa, tehokkuudessa ja yleisessä laadussa. Dermalux –laitteet valmistetaan Iso-Britanniassa.

Miksi Dermalux?

  • ▪ Kolme aallonpituutta samalla laitteella – erikseen tai samanaikaisesti, ilman hoitopään vaihtoa
  • ▪ Kattaa koko kasvojen alueen kerralla (soveltuu myös vartalolle*)
  • ▪ Valmiit hoitoprotokollat laitteessa + mahdollisuus omiin parametreihin
  • ▪ Nopea hoitoaika 10-20 min
  • ▪ Hygieeninen – ei ihokosketusta
  • ▪ Huoltovapaa – ei jatkuvasti kuluvia tai vaihdettavia osia eikä puhdistusta asiakkaiden välillä
  • ▪ Teknisesti muita edellä – LED-teknologia, aallonpituuksien tarkkuus, valoenergian kohdistaminen
  • ▪ Kaksi mallia – pöytämalli (moottoroitu varsi), jonka voi suunnata myös istuvaan asiakkaaseen, tai pyörällisellä jalustalla liikuteltava malli
  • ▪ Lääketietellinen laatutaso – käytössä myös lääketieteellisissä toimintaympäristöissä

Tavanomainen hoitoprotokolla erillisenä hoitona: yhteensä 12 hoitokertaa. Ensimmäiset neljä viikkoa kaksi hoitoa viikossa, minkä jälkeen yksi hoito viikottain.

Eri aallonpituudet nähdään erivärisenä valona, ne imeytyvät eri syvyydelle ihossa ja vaikuttavat eri asioihin.
Dermalux Blue Light 415nm (vaikutus 2-3mm) Anti-bakteerinen vaikutus, käynnistää valokemiallisen hapettumisreaktion ja tuhoaa bakteereita ilman ihoärsytystä. Tasapainottaa talin tuotantoa ja rahoittaa ihoa.
Dermalux Red Light 633nm (8-10mm) Ihon toimintaa elävöittävä vaikutus, lisää aineenvaihduntaa ja kollageenisynteesiä, nopeuttaa solujen uusiutumiseta, stimuloi fibroplastiaktiivisuutta ja DNA:n uudistumista. Parantaa ihon elastisuutta ja sävyä, häivyttää juonteita, lisää ihon luonnollista kosteutusta ja nopeuttaa verenkiertoa iholla.
Dermalux Near Infrared Light 830nm (30-40mm) Anti-inflammatorinen toiminta, edistää solujen uusiutumista, rauhoittaa punaisuutta ja ärtynyttä ihoa, nopeuttaa paranemista ja vähentää pigmentaatiota sekä tasoittaa ihon sävyjä.

Dermalux-esite (PDF)

Valmistajan kotisivut: http://www.dermaluxled.com/

Kauneudenhoidon tuotteet

Laaja tuotevalikoima kauneushoitoloille, kylpylöille, kosmetologeille ja muille kauneudenhoidon ammattilaisille.

Lue lisää!

Plastiikkakirurgia ja dermatologia

Tuotteet esteettisiin hoitoihin ja toimenpiteisiin sekä rekonstruktiiviseen kirurgiaan.

Lue lisää!

Kuluttajasivut

Jälleenmyyjiemme myymien kuluttajatuotteiden omat informaatiosivut.

Lue lisää!