Kauneudenhoidon tuotteet

Dermalux® Flex LED-valoterapia

LED-valoterapia on menetelmä, jossa käytetään näkyvästä ja infrapunavalosta sellaisia aallonpituuksia, joilla on todettu olevan ihoa parantavia vaikutuksia. Käyttöaiheita ovat mm. ikääntymismuutokset, pigmenttiläiskät, hyperpigmentaatio, ihon punaisuus, akneiho ja esteettisten toimenpiteiden jälkihoito.

Flex on kevennetty versio jo pidempään markkinoilla olleesta Dermalux® TriWave -laitteesta. Flex sopii kokonsa ja ominaisuuksiensa puolesta hyvin kauneushoitolakäyttöön. Sen avulla on helppo täydentää hoitolan palveluvalikoimaa ja tarjota asiakkaille lisäpalvelua yksilöllisten tarpeiden mukaan.Dermalux Flex on helppokäyttöinen,ja sen laadun ja tehokkkuuden takeena ovat uraauurtava LED-teknologia ja Dermalux-laatutakuu.

Kliinisesti tutkitut Blue 415nm , Red 633nm and Near Infrared 830nm -aallot kohdistetaan iholle kukin omilla LEDeillään. Aallonpituudet voidaan valita joko yksittäisinä tai yhdistellä niitä optimaalisesti. Dermalux Flexillä on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen paranemisen, psoriasiksen ja kivun (lihakset ja nivelet) hoitoon. Lisäksi Flexillä saavutetaan monia kosmeettisia hyötyjä: mm. ihon uudistaminen, pigementtimuutosten ja punoituksen hoito.

Dermalux Flex -esite (PDF)

Valmistajan kotisivut: http://www.dermaluxled.com/

Kauneudenhoidon tuotteet

Laaja tuotevalikoima kauneushoitoloille, kylpylöille, kosmetologeille ja muille kauneudenhoidon ammattilaisille.

Lue lisää!

Plastiikkakirurgia ja dermatologia

Tuotteet esteettisiin hoitoihin ja toimenpiteisiin sekä rekonstruktiiviseen kirurgiaan.

Lue lisää!

Kuluttajasivut

Jälleenmyyjiemme myymien kuluttajatuotteiden omat informaatiosivut.

Lue lisää!