Plastiikkakirurgia ja dermatologia

Canfield-kuvausjärjestelmät

Canfield Scientific Inc on yhdysvaltalainen kamerapohjaisten kuvausjärjestelmien markkinajohtaja, jonka tuotteita käytetään laajalti mm. esteettisillä klinikoilla, dermatologisilla klinikoilla, sairaaloissa, tieteellisessä tutkimustyössä ja kauneudenhoidossa. Tuotteet ovat pitkän kehitystyön tuloksena erittäin laadukkaita ja helppokäyttöisiä, ja niitä kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Canfield-tuotteiden menestys perustuu erittäin laadukkaisiin valokuviin sekä ainutlaatuisiin ohjelmistoihin. Canfield-kuvausjärjestelmiä voidaan käyttää monipuolisesti esimerkiksi toimenpiteiden simuloinnissa, tulosten seurannassa ja vertailussa tai potilaskuvien dokumentoinnissa.

Ohessa lyhyesti Canfieldin tärkeimmät tuotteet, lisätietoja saat oheisista esitteistä sekä meiltä. VISIA – Kasvojen alueen kuvaukseen ja ihon analysointiin. Vakioidut kuvausolosuhteet joiden myötä erittäin tasalaatuiset ja vertailukelpoiset valokuvat. Erittäin monipuolinen järjestelmä jokaiseen esteettiseen hoitolaan tai klinikalle.
Vectra XT – Kasvojen ja vartalon 3D-kuvaamiseen sekä toimenpiteiden simulointiin. Myös kattavat analysointi- ja mittausmahdollisuudet, erityisesti plastiikkakirurgeille. Ohjelmistossa mm. useimpien valmistajien rintaproteesit.
Vectra H1 – Valmistajan pienin malli 3D-kuvaukseen ja simulointiin, pienille alueille.
Intellistudio – Perinteinen kamerajärjestelmä dokumentointiin, mutta tehokkailla salamavaloilla, etäisyysmittauksella sekä tietokone-ohjatulla kameralla.
Vectra WB360 – Erittäin vaativaan käyttöön (yliopistosairaalat/ihotautipoliklinikat) tarkoitettu järjestelmä jolla saadaan koko ihmiskehosta erittäin tarkka yhtenäinen 360 asteen valokuva, jonka avulla voidaan seurata ihokasvainten ja -sairausten tilanetta ja kehittymistä.

Valmistajan kotisivut: http://www.canfieldsci.com/

VISIA-esite
Vectra H1 -esite
Vectra XT -esite
IntelliStudio-esite
IntelliStudio-esite 2