Plastiikkakirurgia ja dermatologia

Belotero-täyteaineet

Merz Pharman, saksalaisen lääkeyhtiön, turvalliset ja laadukkaat injektoitavat Belotero®-täyteaineet valmistetaan ei-eläinperäisestä hyaluronihaposta. Ainutlaatuinen koostumus mahdollistaa täyteaineen luonnollisen mukautumisen ihon piirteisiin. Belotero®-tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi lääkärin valvonnan alaisena.

BELOTERO® - The filler you'll love
Belotero® on hyaluronihappoa sisältävä täyteaine, joka on valmistettu samasta kohottavasta ja kosteuttavasta aineesta, jota ihosi sisältää jo ennestään. Belotero® on siis luonnollinen vaihtoehto ryppyjen ja juonteiden silottamiseen. Se on suunniteltu sulautumaan ihoon tuottaen tasaiset ja hienovaraiset tulokset hajottamatta kuitenkaan kasvojen luonnollisia ääriviivoja.

Hyaluronihappoa sisältävillä BELOTERO®-tuotteilla voidaan vaikuttaa kaikkiin keskeisiin ikääntymisen aiheuttamiin ihomuutoksiin

Ihon kosteutus
Kosteuttavat hoidot tekevät ihosta pehmeän ja elastisen. Hyaluronihapon ansiosta iho saa takaisin luonnollisen kosteutensa ja näyttää ja tuntuu sileältä ja raikkaalta.

Ryppyjen silottaminen
Hyaluronihappo auttaa tasoittamaan ja pehmentämään ryppyjä ja juonteita erityisesti silmien, huulten ja nenän ympäristössä.

Kasvojen muotoilu
Kasvojen täyteläisyyden palauttaminen ja piirteiden muotoilu voidaan toteuttaa yksilöllisesti erilaisten BELOTERO®-tuotteiden yhdistelmällä.


Lisätietoja:  
global.belotero.com
www.merzaesthetics.com

Belotero®-potilasesite.PDF

Belotero products
Manufacturer: Anteis S.A., 18 Chemin des Aulx, CH-1228 Plan-les-Ouates, Geneva, Switzerland
EC Representative: Merz Pharmaceuticals GmbH, Eckenheimer Landstrasse 100, D-60318 Frankfurt, Germany