Kauneudenhoidon tuotteet

Infusion neulaton mesoterapia

Sähköimpulsseja hyödyntävä Infusion™ -menetelmä perustuu Nobel-palkittuun teknologiaan, ja on turvallinen sekä neulaton vaihtoehto perinteiselle mesoterapialle.

Infusion™ -menetelmä tarjoaa kaikki perinteisen mesoterapian edut ilman siihen liittyviä infektioriskejä, kipua tai turvotusta. Infusion™ tekee soluista mahdollisimman vastaanottavia imeytettäville aineille ja saa kasvojen ja vartalon ihon näyttämään kokonaisvaltaisesti paremmalta.

Miten neulaton mesoterapia eli elektroporaatio toimii?
Infusion™ Ionwave™ tekee ihosta läpäisevämmän, jotta luonnolliset parantavat yhdisteet pääsevät imeytymään turvallisesti. Tarkkaan mitoitetut pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti mikrokanavia, joten vaikuttavat aineet pääsevät ihon sarveiskerroksen läpi ilman että ihoa tarvitsee puhkaista. Mikrokanavat ovat lyhytikäisiä, ja ne sulkeutuvat pian yhdisteiden imeytymisen jälkeen.

Kauneudenhoidon ammattilaisille suunniteltu Infusion™ tarjoaa hoitoratkaisun useisiin kosmeettisiin ongelmiin, ja sen avulla kasvatat helposti hoitotarjontaasi. Menetelmää voidaan käyttää erikseen tai muiden hoitojen yhteydessä, ja se täydentää ihanteellisesti tavanomaisia esteettisiä hoitoja, kuten erilaisia kuorintoja.

Infusion-esite  .pdf

Kauneudenhoidon tuotteet

Laaja tuotevalikoima kauneushoitoloille, kylpylöille, kosmetologeille ja muille kauneudenhoidon ammattilaisille.

Lue lisää!

Plastiikkakirurgia ja dermatologia

Tuotteet esteettisiin hoitoihin ja toimenpiteisiin sekä rekonstruktiiviseen kirurgiaan.

Lue lisää!

Kuluttajasivut

Jälleenmyyjiemme myymien kuluttajatuotteiden omat informaatiosivut.

Lue lisää!