Melon Oy uutiset


9/2016 - MELON MUUTTAA

Melon Oy aloittaa uusissa tiloissa maanantaina 26.9.2016. Uudet toimitilat ovat kätevästi katutasossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Hatanpään valtatie 48, 33900 Tampere.


11/2015 - OPERATIIVISET PÄIVÄT, Helsinki

Melon Oy on mukana Suomen Kirurgiyhdistyksen järjestämillä Operatiivisilla päivillä Helsingin Messukeskuksessa 25.-27.11.2015. Osastomme on 4 D 11. Tervetuloa!!


10/2015 - MELON MUKANA KOSMETOLOGIPÄIVILLÄ MESSUKESKUKSESSA

Kosmetologipäivät pidetään tänä vuonna I love me -messujen yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa 16.-18.10. Melon on jälleen mukana menossa, ja löydät meidän osastolta 7g41.

Olemme tänäkin vuonna tehneet parhaamme, jotta viihtyisit osastollamme ja löytäisit uusia houkuttelevia tuotteita ja raikkaita ideoita. Tule toteamaan vaikkapa CallusPeel®-jalkahoidon tehokkuus; teemme osastollamme demohoitoja messujen ajan.

Psst...Messuarvonnassamme upea pääpalkinto!


1/2015 - ANTEIS ON NYT BELOTERO®

Saksalainen lääkeyhtiö MerzPharma osti Anteis S.A.:n loppuvuodesta 2013, ja sen myötä Anteis®-brändi muuttui BELOTEROKSI® tammikuussa 2015.

Hyaluronihappoa sisältäväillä Belotero®-tuotesarjan tuotteilla voidaan vaikuttaa kaikkiin keskeisiin ikääntymisen aiheuttamiin ihomuutoksiin. Hyaluronihappoa sisältävät Belotero®-tuotteet auttavat kosteuttamaan ihoa, silottamaan ryppyjä ja juonteita sekä palauttamaan kasvojen täyteläiset piirteet -potilaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.


1/2015 - UUTTA MELONILLA: RADIESSE™-TÄYTEAINEET

RADIESSE™ on Merz Aestheticsin valmistama injektoitava täyteaine. RADIESSE™ muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit stimuloivat elimistön omaa kollageenimuodostusta. RADIESSELLA™ on pitkäkestoinen ja kolmitehoinen vaikutus: kohottava, muotoileva ja ihon pintarakennetta parantava.


8/2014 - TAPAAMMEHAN TAAS KOSMETOLOGIPÄIVILLÄ?

Melon on jälleen vahvasti mukana SKY Kosmetologipäivillä 3.-4.10.2014. Toivotamme uudet ja vanhat asiakkaamme tervetulleiksi osastollemme vaihtamaan kuulumisia sekä tutustumaan tuotteisiimme ja palveluihimme!
Osastomme on B16 -nähdään siellä!


6/2014 - MELON PALVELEE TORSTAINA 19.6. KLO 9-15

Melonin väki toivottaa kaikille kesäistä juhannustunnelmaa!


3/2014 - MELONILLE MYÖNNETTIIN MENTORIN NORDIC DISTRIBUTOR OF THE YEAR -PALKINTO

Mentor on maailman johtava rintaimplanttivalmistaja, ja Melon Oy on toiminut Mentorin suomalaisena maahantuojana vuodesta 2010. Lisätietoa Mentor-rintaimplanteista osoitteesta www.mentorimplants.fi.


CANDELA –LASERLAITTEET JA ULTRASHAPE –VARTALONMUOKKAUSLAITE NYT MELONILTA

Melonin lääketieteellisten laitteiden valikoima on kasvanut kahdella merkittävällä tuotemerkillä. Candela-laserlaitteet ovat jo entuudestaan tunnettuja Suomessa, ja vahvistavat laser-valikoimaamme Syneron-laitteiden lisäksi. Candelan laitteet ovat markkinajohtajia monella alueella, mm. GentleLase Pro karvanpoistossa ja AlexTriVantage tatuoinninpoistossa. GenleMax Pro on malliston lippulaiva, sisältäen sekä 755nm aleksandriittilaserin että 1064nm nd:Yag aallonpituuden.

Syneron-Candela konserniin kuuluva UltraShape on niinikään siirtynyt Melonin edustukseen, ja on edelleen markkinoiden tehokkain rasvasolujen tuhoamiseen perustuva vartalonmuokkauslaite, ilman kirurgisia toimenpiteitä tai toipumisaikaa.

Kysy lisää Candela & UltraShape tuotteista: juha.hiltunen@melon.fi tai 040 779 9954.


08/2013 - TAVATAAN LOKAKUUSSA SKY-KOSMETOLOGIPÄIVILLÄ!

Kauneudenhoitoalalla syksyn alkamisen aistii viimeistään siitä, että SKY Kosmetologipäivät siintävät jo kalenterissa. Melon Oy on jälleen mukana Wanhan Sataman tunnelmassa. Toivotamme Sinut uusi tai tuttu asiakkaamme tervetulleeksi tutustumaan tuotteisiimme ja meihin Melonilaisiin osastollemme B14. Tavataan siis messuilla 4.-5.10!


08/2013 - ETHICON STRATAFIX™- TEHOKKUUTTA HAAVANSULKUUN

Ethicon Stratafix™ -tuoteperhe laajentaa Melonin tuotevalikoimaa ja tulemmekin jatkossa olemaan Stratafix™ -tuotteiden edustaja plastiikkakirurgiassa niin julkisissa kuin yksityisissäkin sairaaloissa.

ETHICONilla on pitkä historia erilaisten lääketieteellisten innovaatioiden kehittäjänä. Se onkin yksi johtavista ja arvostetuimmista yrityksistä ommelaineiden saralla. Ethiconin Stratafix™ -tuoteperhe tarjoaa haavansulkuun luotettavan yhdistelmän turvallisuutta, tehokkuutta ja tasaisuutta.

Stratafix™ Spiral –väkäslankoja löytyy kolmea eri mallia: nopeasti sulava Spiral PGA-PCL (90-120 pvä), Spiral PDO (120-180 pvä) ja sulamaton Spiral Polypropylene. Väkäset ovat langoissa spiraalinmuotoisesti, jolloin saadaan aikaan tehokas tartunta. Spiral-sarjan langat ovat kahdella neulalla varustettuja (bidirectional), minkä ansiosta haavaa voi sulkea samanaikaisesti kaksikin kirurgia. Lankojen väkäsillä vältetään solmut, ja näin haavan sulku nopeutuu huomattavasti.

Tarkemmat tuotetiedot (lankojen pituudet ja paksuudet, neulamallit) löydät MelonWebistä:

http://www.melon.fi/fi/plastiikkakirurgia_dermatologia/ethicon_stratafix.html


04/2013 - TERVEISET DUSSELDORF BEAUTY -MESSUILTA SAKSASTA!

Monen suomalaisenkin suosioissa olevat Dusseldorf beauty -messut järjestettiin Saksassa maaliskuussa, ja myös Melonin väki vieraili siellä tutkailemassa, millaiset tuulet kauneus-ja hoitola-alalla juuri nyt puhaltavat.
Messuilla oli näyttävästi esillä erilaiset hoitolasarjat, mukana myös Pevonia Botanica Saksan maahantuojan johdolla. Messut olivat onnistuneet, hyvin toteutetut ja antoisat. Varmasti saamme uusia tuotteita ja ideoita myös Suomen hoitolamarkkinoille.


03/2013 - MESSUTERVEISET COSMOPROF BOLOGNASTA!

Melonilaiset kävivät tutkailemassa alan uutuuksia ja innovaatioita Cosmoprof-messuilla Italian Bolognassa 9.3.2013.

Uusia yhteyksiä solmittiin, laitteita testailtiin ja nähtäväksi jää, mitä valikoimiimme tulee päätymään.


02/2013 - UUSI MELON KAUNEUSKATALOGI ON ILMESTYNYT!

Uusi Melon Kauneuskatalogi on jälleen ilmestynyt! Katalogin ulkoasu on uudistunut, ja mukana on herkullisia uutuustuotteita -sekä tietenkin vanhat tutut luottotuotteet!

Katalogi postitetaan asiakkaille viikolla 7. Jos et jostain syystä ole saanut omaasi, ota yhteyttä Melon asiakaspalveluun p. 010 423 7222.


01/2013 - MELON KOULUTTAA

Haluatko kouluttautua MEDICALIAn kemiallisten kuorintojen ammattilaiseksi? Oletko kiinnostunut MESOLINE-mikroneulauskoulutuksesta? Haluatko oppia ripsipidennysten tekoa laadukkaiden JB Lashes -tuotteiden parissa?

Tutustu Melonin järjestämiin koulutuksiin KOULUTUKSET-sivulla tai soita meille ja kysy lisää!


10/2012 - OLI MUKAVA TAVATA WANHASSA SATAMASSA!

SKY:n Kosmetologipäivillä Melonin messuosastolla poikkesi satamäärin kiinnostuneita kävijöitä perjantain ja lauantain aikana. Oli mukava tavata vanhoja ja uusia asiakkaita sekä vaihtaa kuulumisia tuotteista ja hoitomahdollisuuksista.

Esillä olleet Emani-mineraalimeikit, Lashfood-ripsienhoitotuotteet sekä Pevonian uusi Lumafirm-vartalohoito herättivät runsaasti kiinnostusta. Myös Visia-ihoanalyysilaite sekä VelaSmooth- ja eStyle -vartalohoidot kiinnostivat kävijöitä. Laitehoidoista järjestettiin lauantaina lisäksi koulutustilaisuus, jossa selluliitin hoidon ja karvanpoiston uusimpiin menetelmiin perehdyttiin asiantuntijan opastuksella.


10/2012 - TAVATAAN SKY-KOSMETOLOGIPÄIVILLÄ

Ja osastommehan on B10... Tervetuloa!


10/2012 - LAITEKOULUTUSTA SKY KOSMETOLOGIPÄIVILLÄ

Järjestämme Kosmetologipäivien yhteydessä koulutuksia VelaSmooth –hoidoista ja aivan uudesta eStyle –karvanpoistosta. Koulutukset soveltuvat paitsi nykyisille käyttäjille kertauksena, että myös muille laitehoidoista kiinnostuneille tai laitehankintaa harkitseville kosmetologeille.

Kouluttajana toimii espanjalainen naislääkäri, ja koulutus onkin erinomainen tilaisuus esittää kysymyksiä hoitojen asiantuntijalle.

Lue lisää oheisesta linkistä, ja ilmoittaudu mukaan!


9/2012 - MELON JÄLLEEN MUKANA SKY KOSMETOLOGIPÄIVILLÄ

Melon Oy:n upea messuosasto on tänä vuonna B10. Olemme paikalla molempina messupäivinä, valmiina palvelemaan uusia ja vanhoja asiakkaitamme! Tule siis tutustumaan tuotevalikoimaamme ja vaihtamaan samalla kuulumisia kasvotusten!

SKY Kosmetologipäivät järjestetään Helsingissä, Wanhassa Satamassa 12.-13.10.2012


5/2012 - Etsimme laadukkaita hoitoloita mukaan Pevonia-perheeseen

Pevonia Botanican ihonhoitotuotteiden luonnonmukainen koostumus takaa tehokkaat ja näkyvät tulokset ihonhoidossa. Pevonia Botanica on kokonaisvaltainen hoitosarja, josta löytyy laadukkaat tuotteet ja spa-hoidot eri ihotyypeille. Pevonian koulutetut ammattilaiset hoitavat ihmisiä jo 95 maassa ympäri maailman.

Sopisiko Pevonia Sinun hoitolaasi? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Lisätietoja


3/2012 - Melon oli mukana Hair&Beauty -messuilla Finladia-talossa 10.-11.3.2012

Melonin messuosastolla oli esillä suositut ja laadukkaat JB Lashes -ripsipidennystuotteet sekä ihana, korkealaatuinen EMANI-mineraalimeikkisarja.

Lämpimät kiitokset kaikille osastollamme vierailleille!


10/2011 - Melon Oy oli jälleen mukana Kosmetologipäivillä

Melon osallistui tänäkin vuonna Kosmetologipäiville, jotka pidettiin Wanhassa Satamassa 14.-15.10. Tapahtuma oli osaltamme erittäin onnistunut, ja osastollamme kävi jälleen runsas joukko alan ammattilaisia. Osastollamme oli tuttuun tapaan esillä laadukkaita hoitolaitteita, joilla tehtiin useita hoitonäytöksiä. Asiaakkaammekin pääsivät halutessaan laitteita ja hoitoja kokeilemaan tai kokemaan.

Uutuutena osastollamme oli lisäksi toinen enemmän SPA-henkinen hoitotila, jossa järjestettiin Pevonia spa-hoitojen sekä Medicalian kemiallisten kuorintojen hoitonäytöksiä.

Kiitämme kaikkia osastollamme vierailleita mukavista keskusteluista sekä palautteista!


08/2011 -Melon julkaissut uusia suomenkielisiä internet-sivustoja

Mentor on johtava rintaimplanttien toimittaja maailmalla. Lisätietoa Mentorin laadukkaista implanteista löydät osoitteesta www.mentorimplants.fi

MEDICALIA-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti ihotautilääkäreiden ja plastiikkakirurgien käyttöön. Sarjasta löytyy myös runsaasti kotihoitotuotteita erilaisten ihon ongelmien hoitoon. www.medicalia.fi

Silhouette Lift -kartiolangat ovat turvallinen menetelmä kasvojen kohotukseen. Silhouette Liftin etuna on myös nopea toipuminen sekä kaunis, luonnollinen lopputulos. Lue lisää osoitteesta www.silhouette-lift.fi


08/2011 - Korkealaatuinen Emani-mineraalimeikkisarja esittäytyy nyt suomenkielisellä sivustolla

Emani Minerals tarjoaa laajan tuote- ja sävyvalikoiman  luonnon mineraaleista ja orgaanisista ainesosista valmistettuja meikkejä ja meikinpohjustustuotteita. Sarjan tuotteet ovat runsaspigmenttisiä ja peittäviä ja ne sopivat hyvin myös herkälle ja epäpuhtaalle iholle. Tutustu Emani tuote- ja värivalikoimaan osoitteessa www.emani.fi