Melon Oy koulutukset kosmetologeille


JB Lashes®: Vuoden 2017 ripsipidennyskoulutukset

Nyt tarjolla runsaasti ripsipidennyskoulutuksia eri puolella Suomea! Tutustu koulutuskalenteriin osoitteessa www.jblashes.fi.

 


Ilmoittautumiset ja lisätietoa melon@melon.fi tai 010 423 7222


GeneoPlus™ -laitehoitokoulutukset

Aivan uudella teknologialla erinomaisiin tuloksiin nopeasti ja helposti!  Koulutuksessa käydään läpi laitteen teknologia ja toiminta käytännön tasolla, sisältäen kaikki laitteen toiminnot (OxyGeneo 3-in-1 -hoito sekä TripollarRF).

Koulutus on tarkoitettu laitteen jo hankkineille kertauskoulutukseksi sekä lisäksi kaikille laitehoidoista kiinnostuneille ja uutta laitetta harkitseville.  Koulutus antaa valmiudet hoitojen aloittamiseen GeneoPlus –laitteella.

Tiedustele syksyn koulutusaikatauluja Melon-asiakaspalvelusta: melon@melon.fi tai 010 423 7222


MEDICALIA® -ihonhoitotuotteet ja kemialliset kuorinnat

Haluatko kouluttautua MEDICALIAn® kemiallisten kuorintojen ammattilaiseksi?

Medicalia -kemiallisten kuorintojen koulutus on veloitukseton, mutta edellyttää aloituspakkauksen ostoa. Aloituspakkaus sisältää tarvittavat tuotteet erivahvuisten kemiallisten kuorintojen tekemiseen. Järjestämme koulutuksia Helsingissä ja Tampereella, mutta koulutus voidaan järjestää tarvittaessa myös asiakkaan omissa tiloissa. Koulutus on suomenkielinen ja sisältää suomenkielisen, yksityiskohtaisen kirjallisen ohjeistuksen kemiallisten kuorintojen tekemiseen. Koulutus on tarkoitettu ainoastaan alan ammattilaisille.

Ota yhteyttä melon@melon.fi tai 010 423 7222

Lisätietoa Medicalia-tuotteista löytyy osoitteesta www.medicalia.fi

Melon Oy koulutukset lääkäreille ja kirurgeille


Silhouette Lift -kasvojenkohotusmenetelmän koulutuksia järjestetään kuukausittain Barcelonassa. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan tuotteen käytön ja osallistumaan koulutukseen, ota yhteyttä Meloniin: melon@melon.fi tai 010 423 7222.
Silhouette Liftin kuluttajanettisivut löytyvät osoitteesta www.silhouette-lift.fi

MEDICALIA-ihonhoitotuotteiden ja -kuorintojen koulutuksia järjestetään tarvittaessa Helsingissä. Mikäli olet kiinnostunut koulutuksesta, ota yhteyttä Meloniin: melon@melon.fi tai 010 423 7222. Lisätietoja Medicalia-kuluttajatuotteista löytyy osoitteesta www.medicalia.fi